Pasen 2019, paaschocolade voor België en Nederland

paasgeschenken en paaschocolade

Paasgeschenken 2019

Deze website geeft u een duidelijk overzicht per prijscategorie van de paasgeschenken en paaspakketten die we aanbieden.

Onze prijzen zijn zéér scherp en worden berekend op het aantal pakketten dat we voorzien.  Door onze grote omzet voor deze geschenken kunnen wij deze dan ook aanbieden aan zeer interessante prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit.

Al de geschenken worden aangepast verpakt als paasgeschenk. Personalisatie is mogelijk.

 

Hoe Bestellen

U kan bestellen door de passende knop "Bestel" te drukken.  U komt dan op onze hoofdsite waar u het aantal en de verdere gegevens voor de levering en facturatie kan invullen.

Extra informatie kan u aanvragen via e-mail info@paasgeschenken.com of telefonisch op 015/34.06.36 voor België of 0032/15.34.06.36 voor Nederland.

Logo's voor de personalisatie van uw geschenken kan u door sturen via e-mail, het liefst in jpeg formaat.

Hoe Betalen

U kan on-line betalen via Paypal of Ogone. Ogone omvat verschillende betaalsystemen waaronder VISA, PC banking, Fortis, Belfius, KBC, ING, Amex en het typisch Nederlandse betaalsysteem IDEAL.  Voor elke bestelling maken we een gepaste factuur op met de vermelding voldaan.

Als bedrijf kan u ook opteren om op factuur te betalen.  U krijgt de factuur dan via e-mail op het moment dat we uw paasgeschenken hebben verpakt.  Zo weet u perfect dat uw paasgeschenken klaar staan voor levering bij U. 

De levering en de leverkosten

Grote leveringen worden door ons op palletten geplaatst en worden opgehaald door het externe transportbedrijf Distrilog.  Zij bewaren de paasgeschenken voor U tot ze de levering uitvoeren op de door u gevraagde leverdag.  Voor grote bestellingen nemen we de leverkosten op ons.  Voor kleinere bestellingen betaalt u 6.99 € incl. BTW als bijdrage in de leverkost.  Het resterende bedrag voor de levering nemen we dan op ons.

Kleinere paasbestellingen worden door ons op leverrondes gezet en worden door eigen chauffeurs weggebracht. Hierdoor ken het zijn dat we iets vroeger leveren dan voorzien.  Wenst u toch dat er op een exacte dag wordt geleverd voor kleinere bestellingen dan kan u gebruik maken van een eigen door u gekozen expressdienst of kan u ons vragen om een expressdienst in te schakelen.  Deze laatste optie is vrij duur aangezien dit een soort taxi dienst is die per km dient te worden betaald (heen en terug) en per stopplaats.

Hoe ons te bereiken

U kan ons contacteren op

0032  (0)15/34.06.36

of via e-mail info@paasgeschenken.com